loader image

Bakkers | Hommen

the
wall

Transformatie van voormalig Philips pensioenfonds kantoorgebouw naar 170 Loft appartementen te Eindhoven

Beukenlaan, Eindhoven

the wall

Location : Beukenlaan, Eindhoven  

Surface: 11.236 sqm

Former : Philips Office building 

Current : Residential complex consisting of 170 loft apartments 

Tenant : Exchange students and young professionals 

Energy label : A

THE WALL is an all-inclusive – high end – fully equipped residential complex in the centre of Eindhoven. It offers affordable and comfortable accommodation for expats and young professionals from all over the world. You can see the majestic building as soon as you enter eindhoven from the motorway. The elongated complex is equipped with various communal areas such as a gym, the lounge, the roof terrace and even a sauna is available for the residents. The apartments are unique and distinctly styled to make the tenant feel at home. A made-to-measure piece of furniture has been installed which provides the occupant with cupboard space, but at the same time serves as a staircase to the mezzanine with the sleeping area. 

 

Due to the transformation the complex has been upgraded from energy label G into A.