Share This Post

Bakkers | Hommen aanwezig op de 23e editie van het congres rotterdam vastgoed 2022!

Director Development & Construction, Frans Mirandolle, zal namens Bakkers | Hommen 25 mei deelnemen als spreker op het congres Rotterdam Vastgoed 2022! Dit is hét netwerk event voor Rotterdamse vastgoedbeslissers dat in samenspraak met de Gemeente Rotterdam wordt georganiseerd. 


Het thema van deze 23e editie is ‘samen maken we de stad’ waarbij een actueel overzicht wordt gegeven van de huidige en toekomstige plannen, visies en ambities voor de stad. Een van de grootschalige gebiedstranformaties als Brainpark I wordt hier uitgebreid besproken. Frans Mirandolle zal ingaan op deze grootschalige transformatie-opgave waarbij kantorenpark Brainpark I zal worden getransformeerd naar een levendige plek om te wonen én werken. Het Masterplan, dat tevens op 3 februari 2022 unaniem akkoord werd bevonden door de gemeenteraad, voorziet in een gemengd gebied met ruim 2.500 woningen, groen en horeca, naast de bestaande kantoren. 


Na de presentatie zal een kort gesprek volgen met Debbie Ginter (Gemeente Rotterdam), de betrokken gemeentelijke gebiedsontwikkelaar. De samenwerking, impact, kansen en mogelijkheden van dit bijzondere transformatiegebied zullen hierbij aan bod komen.


Namens organisator SPRYG Real Estate Academy mogen wij je bij inschrijving 50 euro relatiekorting aanbieden. Hiervoor kan je bij inschrijving de kortingscode BAKKERSHOMMEN50 gebruiken. Bekijk hier het volledige programma om alle andere sprekers te zien: https://bit.ly/3HD3DWo 


Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.