Share This Post

Bakkers | Hommen koopt rotterdams begrip, de Thales!

Bakkers | Hommen heeft recentelijk de aankoop afgerond van de Thales – een 28-meter lang iconisch schip gelegen in het centrum van Rotterdam. De Thales is al jarenlang actief binnen de Rotterdamse vaart, maar krijgt de komende maanden een waardige re-fit om in het voorjaar weer ingezet te kunnen worden.


De Thales werd in 1969 te water gelaten als een zeewaardige visser/trawler. In 2003 is zij volledig verbouwd tot een commerciële jacht geschikt voor high-end dagvaarten. Na jarenlang succesvol te zijn ingezet neemt Bakkers | Hommen vanaf heden het stokje over. De komende maanden zal het schip een waardige re-fit krijgen door onder andere ‘King Kongs Interior Design Studio’ en Van Leest Scheepsbouw, waarbij het huidige karakter gerespecteerd blijft.


In het voorjaar van 2021 wordt de vernieuwde Thales aan u gepresenteerd en is deze te boeken voor exclusieve evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsevenementen, huwelijken, Sail Amsterdam, maar ook voor rondleidingen door de haven en private dinings. Hierbij gaan we de samenwerking opzoeken met exclusieve horecapartners en creëren zo ontelbaar veel mogelijkheden voor de invulling van uw event. Ook een overnachting op het schip is mogelijk gezien de luxueuze slaapvertrekken waar plaats is voor maar liefst 12 personen.


Meer informatie? Hou onze site goed in de gaten.Read more

News

Container Paviljoen

Samen met Concrete Culture heeft Bakkers|Hommen haar intrek genomen in het recentelijk gerealiseerde duurzame modulaire “Container Paviljoen” in Eindhoven. Het paviljoen is geplaatst op een eerder door

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.