Share This Post

BAKKERS | HOMMEN OPENT KANTOOR IN AMSTERDAM

Bakkers | Hommens opent een nieuwe en tevens derde vestiging aan de James Wattstraat 77-3a in Amsterdam. Naast het hoofdkantoor in Eindhoven heeft Bakkers | Hommen nu vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.


Een logische stap aldus Tom Bakkers; ‘’Het zwaartepunt van onze portefeuille en projecten ligt in groot regio Rotterdam, Noord-Brabant en in het midden van het land, groot regio Utrecht. Door de recente opening van kantoren in Rotterdam en Amsterdam zitten wij dichter op onze projecten en zijn wij beter bereikbaar voor onze relaties. Dit geldt ook voor onze medewerkers die woonachtig zijn in deze regio’s.


Momenteel werken wij aan een aantal grootschalige binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen met als zwaartepunt “wonen”, gericht op het middenhuursegment, dit ondersteund met “werken”. Wij geven invulling aan leefbaarheid en menselijke maat van onze projecten door middel van onze Crossroad benadering. Hierbij analyseren we het te ontwikkelen gebied en de directeomgeving, waarbij we van grof naar fijn het structuurplan verder uitwerken. De plint wordt overhet algemeen als onrendabel beoordeeld en ingezet ter ondersteuning van niet alleen de (woon) ontwikkeling zelf maar ook van de directe omgeving. Zo bouwen we aan betekenis voor de buurt. We geven de plint als het ware aan de wijk en haar bewoners, waarbij deze een invulling op gebiedsniveau dient onder andere op het gebied van MAAS, horeca placemaking, pick-up points, co-working en ontmoeten. Zeg maar het “voormalige buurthuis”, het kloppend hart van de wijk. Hiermee creëren we een sociaal en functioneel Kruispunt – Crossroad voor niet alleen het gebouw maar ook voor de directe omgeving.


Actuele ontwikkelingen zijn onder andere: Maarssen Planetenbaan (500 middenhuur apparte- menten), Utrecht ’t Goylaan (150 middenhuur appartementen), Zoetermeer Engelandlaan (150 sociaal en middenhuur appartementen), Rotterdam Brainpark (een mix van wonen en werken, circa 1200 middenhuur appartementen), Rotterdam M4H (een mix van wonen en werken, ca. 1000 appartementen).


Noot voor de redactie : Voor meer informatie of beeldmateriaal, neem contact op met Waerdevast@Bakkers-hommen.nl


Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.