Share This Post

Bakkers | Hommen (BHW) verwerft ‘EuroPoint V’ aan het Marconiplein in Rotterdam.

EP V omvat circa 4.600 m²  en grotendeels verhuurd aan Gemeente Rotterdam. Het pand ligt direct naast de Lee Towers. Deze voormalige kantoorgebouwen zijn door tB3 Investments (een joint venture van BHW)  en Citypads naar woningen getransformeerd en direct na de oplevering volledig verhuurd.


Met deze aankoop onderstreept Bakkers | Hommen haar geloof in Rotterdam als dynamische ontwikkelstad,  M4H als ontwikkelgebied en wenst zij een langjarig commitment aan dit gebied verder te onderstrepen.


Tom Bakkers (CEO BHW): “Rotterdam is bij uitstek een gemeente die het voortouw neemt in de ontwikkeling van haar stad en daarmee maatschappelijke thema’s voor de toekomst bij de horens vat. Binnen M4H komen veel maatschappelijke thema’s samen die onze toekomst wezenlijk gaan veranderen. Dat wij daar onderdeel van mogen zijn maakt ons als bedrijf trots.”


Bij deze transactie is IMBO Vastgoed geadviseerd door MRE Group uit Muiden en 2D Vastgoed uit Rotterdam. De Koper werd juridisch bijgestaan door Taylor Wessing.


Perscontacten: Waerdevast@Bakkers-hommen.nl


Read more

News

Container Paviljoen

Samen met Concrete Culture heeft Bakkers|Hommen haar intrek genomen in het recentelijk gerealiseerde duurzame modulaire “Container Paviljoen” in Eindhoven. Het paviljoen is geplaatst op een eerder door

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.