Share This Post

BAKKERS | HOMMEN transformeert voormalig kantoor gebouw naar 51 luxe appartementen

In 2019 werd door BAKKERS | HOMMEN gestart met de transformatie van een voormalig kantoorgebouw aan Roer 266 in Capelle aan den IJssel. In juli is het pand afgerond en bekroond tot; NAUTILUS – een naam die perfect aansluit bij de straatnaam én het buurpand. Dit moderne complex beschikt over 51 luxe afgewerkte woningen die een grootte hebben van 30 tot en met 50 vierkante meter en is gelegen in een groene buurt met een goede bereikbaarheid. Voor de woningen aan de waterkant zijn balkons met verschillende groottes gecreëerd. 

De volledig ingerichte woonruimtes hebben een moderne uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Ook de algemene ruimtes zijn gedecoreerd en hebben bijzondere details, geheel in het thema van Nautilus. Daarnaast heeft het gebouw heeft ook een aantal gemeenschappelijke faciliteiten zoals de wasruimtes en het ruime dakterras. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd en de eerste bewoners hebben hun intrek genomen. 

BAKKERS | HOMMEN is gespecialiseerd in de ontwikkeling en transformatie van binnenstedelijk gelegen (bestaand) vastgoed. Zes jaar geleden gestart met de transformatie van kantoor naar woongebouwen, maar is inmiddels actief in sloop, nieuwbouw en gebiedstransformaties. Met een andere blik op stenen, geeft BAKKERS | HOMMEN verloren bestemmingen een nieuw leven en voegt zo waarde toe in de meest brede zin. Alle expertises zitten bij deze organisatie onder één dak waardoor projecten zeer efficiënt en in relatief korte doorlooptijden gerealiseerd kunnen worden. Met een CrossRoad benadering bouwt BAKKERS | HOMMEN aan betekenis voor de omgeving en wordt bijgedragen aan de sociale structuur in de te transformeren gebieden, gebouwen en directe omgeving.

Voor meer informatie, klik hier.

Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.