Share This Post

CONSTRUCT – Hét zitfestival van Koelhuis Eindhoven tijdens Corona

Sinds enkele weken is het Koelhuis in Eindhoven weer een drukbezochte locatie. De karakteristieke oude Campina fabriek heeft inmiddels alle vergunningen om van start te gaan als evenementenlocatie, alleen heeft de Coronacrisis hier verandering in bedacht. Ondernemer Gianni Jorissen heeft daarom het buitenterrein getransformeerd zodat het Koelhuis alsnog haar eerste bezoekers kan ontvangen, namelijk op CONSTRUCT – hét zitfestival van Eindhoven.


Het is een ‘normaal’ terras, maar dan wel in de rauwe sferen van het Koelhuis met de allerbeste House, Tech house en Techno muziek. Dé ideale plek voor muziekliefhebbers om hun weekend door te brengen. Dit geheel volgens de Corona-maatregelen die door de overheid zijn genomen. Looproutes, voldoende afstand en opzichters zorgen ervoor dat de gasten veilig en verantwoord van het zitfestival kunnen genieten. Het terrein is aangekleed door steigers, geperste auto’s en metaal wat zorgt voor een unieke en bijzondere uitstraling dat nog niet eerder in Eindhoven te vinden was.  


Iedere vrijdag, zaterdag en zondag is er een programmering met verschillende DJ’s waarbij maximaal 300 gasten ontvangen worden. Op de zaterdag vindt het eigen festival van het Koelhuis plaats, namelijk CONSTRUCT. Grote namen als David Vunk, Joost van Bellen en Secret Cinema hebben we de afgelopen weken al voorbij zien komen. Komend weekend staat onder andere De Sluwe Vos op de planning. 


Naast CONSTRUCT zijn er ook dagen waarop organisaties als Herrie met Gerrie en Nachtcollege de programmering verzorgen. 


Tickets zijn te verkrijgen via https://linktr.ee/koelhuis


Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.