Share This Post

Bakkers | Hommen versterkt haar team.

Bakkers Hommen breidt het team per 1 januari 2020 verder uit met Marjan Roetman en Bas Martens. Marjan gaat het managementteam ondersteunen en treedt in dienst als office manager. Ervaring in het vastgoed heeft ze opgedaan bij Bouwfonds en meerdere makelaarskantoren. Vervolgens heeft zij 10 jaar gewerkt als directiesecretaresse voor de tweehoofdige directie binnen de Nederlandse projectontwikkelingstak van de Ten Brinke Group. In deze nieuwe rol bij Bakkers | Hommen komen al haar ervaringen, kwaliteiten, passies en ambities op een prachtige wijze samen.


Bas Martens treedt in dienst als Analist van het Acquisitie en Investment team. Hiervoor werkte hij bijna 5 jaar bij Cushman & Wakefield waar hij zijn loopbaan startte op de afdeling Research in Amsterdam. De afgelopen jaren was Bas werkzaam als Register Taxateur op de afdeling Valuation & Advisory met een focus op de regio Zuid-Nederland.


Read more

News

Container Paviljoen

Samen met Concrete Culture heeft Bakkers|Hommen haar intrek genomen in het recentelijk gerealiseerde duurzame modulaire “Container Paviljoen” in Eindhoven. Het paviljoen is geplaatst op een eerder door

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.