Share This Post

BAKKERS | HOMMEN VESTIGT 2E KANTOOR IN ROTTERDAM

Bakkers | Hommen is de laatste jaren steeds actiever bezig met ontwikkelingen in Rotterdam. Bijvoorbeeld met The Lee Towers: de grootste transformatie in Nederland van 80.000 m2 kantoor naar 883 appartementen middenhuur.


Vandaar de logische stap om een tweede vestiging te openen aan de Max Eeuwelaan 31 te Rotterdam. 


De locatie, midden in Brainpark, ligt erg voor de hand: het gebied dat de komende jaren zal gaan transformeren naar een ‘’mix use’’-gebied met een stevige verdichting aan de Kralingse zoom en de A16.


Bakkers | Hommen zal, nu in november het visiedocument tot stand is gekomen, proactief het ontwikkelproces opstarten voor een deel van het gebied.URBAN TRANSFORMATION


De stakeholders van Brainpark hebben in gezamenlijkheid met onder andere Erasmus – EUR, bewonersvereniging Kralingen, SITE Urban Development en Gemeente Rotterdam overeenstemming bereikt over het visiedocument Brainpark.

Brainpark wordt een nieuw innovatiedistrict, een gemixt compleet stadsdeel, waar werken, voorzieningen, wonen en verblijven elkaar aanvullen en versterken.


Soon more…


Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.