Share This Post

Gentleman’s yacht Thales begint haar nieuwe vorm aan te nemen

Bakkers | Hommen is al enige tijd bezig met de transformatie van het iconische Rotterdamse schip genaamd de Thales. Deze exclusieve Gentleman ’s Yacht begint haar nieuwe vorm aan te nemen en is hopelijk, afhankelijk van de Covid-19 omstandigheden, in het voorjaar weer terug te zien op de Rotterdamse wateren. Via de website www.thalesrotterdam.com zal het schip te boeken zijn voor unieke op maat gemaakte events.

 

Het schip bestaat uit drie etages met meerdere ruimtes waar de gasten kunnen ontspannen en genieten van de Rotterdamse stad en havens, bewonderd vanuit het water. Buiten beschikt de Thales over twee verschillende dekken waarvan het ene dek aansluit op het lounge gedeelte en het andere dek een combinatie vormt met de bar op de bovenste etage. Tijdens de zomermaanden kunnen de diners dan ook verplaatst worden naar buiten.

 

Eindhovense tatoeëerder Bob Geerts, ook wel bekend als Bobeus, speelt hierin een grote rol. Sinds 2012 is hij actief als tatoeëerder en runt zijn eigen studio genaamd ‘’True Blue Tattoo’’ in Eindhoven. Daarnaast is zijn werk ook terug te zien in herkenbare schilderijen en illustraties die wij graag een plekje willen geven op het schip. Zo heeft Bob een 3D kleed ontworpen dat in de lounge komt te liggen en zal oplopen tegen de wand tot aan het plafond. Ook de Gentleman ‘s room wordt gedecoreerd met de handgeschilderde werken van deze Eindhovense artiest.

 

Naast Bob zijn ook de abstracte werken van Jordie Rovers onderdeel van het schip. Wederom een Eindhovense kunstenaar die begon als grafisch ontwerper voordat hij een meer abstracte werkwijze ontwikkelde waarbij de stappen van een archeologisch onderzoek leidend zijn in het creatieproces. Ongecontroleerde veranderingen in vorm en context komen naar voren in het resultaat van zijn beeldend onderzoek. In combinatie met de werken van Bob Geerts gaat dit een uniek eindresultaat opleveren.Uiteindelijk wordt er de samenwerking opgezocht met exclusieve horecapartners om ontelbaar veel mogelijkheden te creëren voor de invulling van de events. Ook een overnachting op het schip is mogelijk gezien de luxueuze slaapvertrekken waar plaats is voor maar liefst 10 personen.De re-fit van het schip zal nog enige tijd in beslag nemen, maar het einde is in zicht. Wij hopen de eerste gasten in het voorjaar te kunnen verwelkomen en hen te voorzien van deze unieke ervaring.Benieuwd geworden? Volg de ontwikkelingen nu via het nieuwe Instagram account @thalesrotterdam en houd de website goed in de gaten. Soon more!Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.