Share This Post

Thales Rotterdam in het Ocean Live Park tijdens The Ocean Race The Hague!

Vijf dagen lang, van zondag 11 tot en met donderdag 15 juni, is de haven van Scheveningen het middelpunt van de legendarische zeilrace rond de wereld; The Ocean Race. Op 11 juni bereiken de tien VO6- en IMOCA-zeiljachten vanuit Aarhus Denemarken, de haven van Scheveningen. Tijdens deze laatste tussenstop maken de teams zich klaar voor de laatste etappe -de Grand Finale-, startend op 15 juni voor de finish van de race in Genova.


Thales Rotterdam fungeert gedurende het gehele event als teambase locatie voor het Nederlandse zeilteam JAJO en is midden in het Ocean Live Park te vinden. Als officieel sponsor van DutchSail worden deelnames aan dit soort (zee)zeilcampagnes gestimuleerd en gefaciliteerd.  


Een bijzonder event, waarbij men zich laat onderdompelen in alles wat de zeilsport te bieden heeft. Thales heeft een select gezelschap uitgenodigd om enkele momenten van dit event aan boord van het schip te beleven.


Meer informatie over het event vindt u op de website van The Ocean Race The Hague. 


Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.