Share This Post

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN GEDREVEN PROJECTADMINISTRATEUR VAN ONZE BOUWPROJECTEN.

Als projectontwikkelaar “die zelf bouwt” zijn wij ter aanvulling op ons team op zoek naar een zelfstandig opererende ervaren projectadministrateur; 


Bakkers|Hommen acteert in vastgoedontwikkeling in een breed spectrum waarbij we het proces van initiatief, acquisitie, (gebieds)ontwikkeling(, transformatie) en realisatie van onze projecten voornamelijk (grotendeels) geheel in eigen beheer uitvoeren ondersteunt door adviseurs, leveranciers en onderaannemers. We zijn actief in het hele land met de focus op metropoolregio Rotterdam, Utrecht en Noord-Brabant. 


Wat kan je verwachten?: Je bent verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de volledige en correcte projectadministratie van meerdere (grotere en middelgrote) projecten, voornamelijk transformatie en nieuwbouwprojecten. Je bewaakt de voortgang van de betreffende projecten, analyseert en signaleert tijdig afwijkingen t.o.v. de budgetten en begrotingen. Proactief en gestructureerd stel je informatie aan het projectteam en finance & control beschikbaar zodat er tijdig, volledig en correct wordt gerapporteerd en waar nodig aanvullende acties genomen kunnen worden.


  • Je zorgt ervoor dat je de projectleider en projectcontroller voorzien zijn van de meest recente cijfers en overzichten. Je signaleert vroegtijdig financiële bedreigingen en kansen en zorgt ervoor dat het hele projectteam met de juiste gegevens aan de slag kan.
  • Je neemt de bonnenadministratie en facturering van en aan contractanten op je.
  • Je staat in voor de facturatie aan opdrachtgevers en nevenaannemers. Je codeert en verwerkt inkomende facturen in de projectadministratie.
  • Je bewaakt de financiële contracten van onze contractanten en termijnstaten.
  • Je bewaakt en registreert de werkuren van het projectteam en zorgt voor een correct overzicht van het materieel.
  • Je houdt het meer- en minderwerkoverzicht actueel net als de stelpost.
  • Op proactieve wijze financiële risico’s en kansen signaleren en daarover adviseren
  • Je woont projectbesprekingen besprekingen bij
  • Sparringspartner voor projectleiders en het projectteam
  • Signaleren van verbeteringsmogelijkheden in administratieve processen en het deelnemen in verbeterprojecten trajecten

Wie zoeken wij?


Je hebt bij voorkeur een HBO-opleiding economie of bedrijfskunde gevolgd of 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.


Je hebt ervaring met KRAAN en Twinfield (bij voorkeur)


Proactieve instelling en extravert ingesteld


Wat kan je van ons verwachten?


Je werkt hoofdzakelijk op het kantoor van Bakkers|Hommen te Eindhoven. Naast de dagelijkse project-administratie zal je besprekingen bij  wonen omtrent financiële(project) zaken.


Je komt terecht in een team van enthousiaste vakmensen die een goede werksfeer met een constructieve hands-on metaliteit en solidariteit hoog in het vaandel dragen. 


Naast je verantwoordelijkheden heb je ook veel vrijheden binnen deze baan.


Een goed marktconform salaris


Je kan je blijvend bijscholen en cursussen volgen om je kennis up to date te houden.


Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.