loader image

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

PAND | 390 – dé ideale kantoorruimte in het centrum van Tilburg

Het bedrijfspand aan de Spoorlaan in Tilburg is vanaf heden beschikbaar voor bedrijven om zich te vestigen. Dit kantoorgebouw, genaamd PAND | 390, ligt in het hart van de stad en heeft een prominente zichtlocatie aan de Spoorlaan. Het heeft een uniek uitzicht op Tilburg Centraal Station en de Spoorzone die op loopafstand zijn gelegen. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik!


Vanaf medio 2021 wordt PAND | 390 volledig gerenoveerd en verduurzaamd. De gebouw gebonden installaties worden vernieuwd en de kantoorvloeren worden in casco staat gerenoveerd. Na oplevering zal het kantoorgebouw beschikken over een energielabel A. 

Het kantoorgebouw biedt unieke werk- en ontmoetingsplekken voor alle soorten bedrijven, zowel klein als groot. De kantoorruimte is flexibel in te delen wat, in combinatie met de aanwezige gemeenschappelijk faciliteiten, huurders optimale flexibiliteit en mogelijkheid tot groei biedt. Kortom, PAND | 390 is een toekomstbestendig en hoogwaardig kantoorgebouw op een toplocatie! 

PAND | 390 is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De Spoorlaan vormt een belangrijke ontsluitingsroute van en naar de Tilburgse binnenstad. Vanaf het kantoorgebouw zijn de snelwegen A58 en A65 via de Ringbaan binnen 5 autominuten bereikbaar. 

Ook ligt het bedrijfspand recht tegenover Tilburg Centraal Station en heeft dus een uitstekende bereikbaarheid met het Openbaar Vervoer. Aan de Zuidzijde van het station bevindt zich een beveiligde fietsenstalling (met een capaciteit voor ca. 3.500 fietsen) en daarnaast zullen in de directe omgeving van het gebouw elektrische deelauto’s beschikbaar worden gesteld. 

Ook behoren circa 93 parkeerplaatsen tot de kantoorruimte en zullen beschikbaar worden gesteld naar rato van de gehuurde metrage. 

Meer informatie of interesse in het huren van PAND |390? Klik dan op de volgende link..https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/tilburg/object-87601899-spoorlaan-390-396/

Read more