Share This Post

Bakkers | Hommen bij de netwerkclub van Architectuurcentrum Eindhoven

Afgelopen maand heeft Bakkers | Hommen zich aangesloten bij Architectuurcentrum Eindhoven. Deze stichting richt zich op het creëren van open netwerkverbanden en het uitwisselen van informatie tussen alle instellingen die in de regio Eindhoven actief zijn op het gebied van architectuur, ruimtelijk ontwerp en/of stedelijke ­ontwikkeling. Architectuurcentrum Eindhoven prikkelt en inspireert het debat over architectuur, stedelijke ontwikkeling en landschap in Eindhoven en omgeving.


Bakkers | Hommen is in Eindhoven o.m. aan de slag in de Kanaalzone met het voormalige Koelhuisgebouw dat ontwikkeld wordt tot hoogwaardige werkomgeving. De structuur van dit gebouw heeft een karakteristieke basis die de kern gaat vormen van de herontwikkeling. De constructie wordt deels geopend met glaspanelen. Hierdoor krijgt het gebouw een nieuwe moderne uitstraling met behoud van karakter. 


Bron: https://www.architectuurcentrumeindhoven.nl

Read more

News

Container Paviljoen

Samen met Concrete Culture heeft Bakkers|Hommen haar intrek genomen in het recentelijk gerealiseerde duurzame modulaire “Container Paviljoen” in Eindhoven. Het paviljoen is geplaatst op een eerder door

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.