Share This Post

de neprom verwelkomt bakkers | hommen als nieuw lid


Over Bakkers | Hommen

Bakkers | Hommen is een onafhankelijke private investerings- en ontwikkelingsmaatschappij met een duidelijke focus op projectontwikkeling in binnenstedelijke gebieden. De organisatie richt zich op de gehele cyclus van acquisitie, ontwikkeling, realisatie en assetmanagement. Vanaf de start in 2013 lag de focus op het transformeren van bestaand vastgoed naar appartementen. De Lee Towers in Rotterdam is hier een bekend voorbeeld van, waar 80.000 m2 kantoor is omgezet naar 883 appartementen samen met CityPads. Inmiddels zijn de activiteiten verder verbreed. 


De recentste toevoeging aan de ontwikkelportefeuille is de gebiedsontwikkeling Brainpark I in Rotterdam. Het college stemde recent in met het masterplan voor dit gebied. Bakkers | Hommen gaat na besluitvorming door de gemeenteraad op haar posities plannen uitwerken in drie fasen. Fase 1 gesitueerd aan de Kralingse zoom/ Erasmus zijde van Brainpark I zal ongeveer bestaan uit 775 sociale en middenhuur appartementen met voorzieningen, totaal 78.000 m2 bvo. De totale ontwikkelpotentie in Brainpark I waar Bakkers | Hommen aan werkt is circa 220.000 m2 bvo.


Wij zijn blij en trots om aan te sluiten bij de NEPROM. “We willen een bijdrage leveren aan de dialoog over en de realisatie van (binnen)stedelijke ontwikkelingen en de noodzaak in de komende jaren tal van uitdagingen binnen de woningbouwsector op te lossen. We zien de toetreding tot NEPROM als een eervolle bevestiging van Bakkers | Hommen als professionele organisatie. De NEPROM is bij uitstek het platform waar met collega-ontwikkelaars en geestverwanten deze discussies gevoerd kunnen worden.” 


Over het NEPROM-lidmaatschap
 
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. 

Over de NEPROM

De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de NEPROM is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De NEPROM is in 1974 opgericht. Meer informatie is te vinden op de website www.neprom.nl  


Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.