Share This Post

Bakkers | hommen bouwt verder aan haar (ontwikkel) portefeuille en breidt team uit in 2020

Bakkers | Hommen heeft het afgelopen jaar haar portefeuille verder uitgebouwd met de acquisitie van verschillende binnenstedelijk gelegen posities in grote Nederlandse steden als Rotterdam, Eindhoven en Utrecht met een ontwikkel-potentieel van ruim 4500 eenheden in het midden huur segment. Ontwikkelprocessen met de betreffende gemeenten zijn reeds constructief gaande en er wordt vaart gemaakt om een bijdrage te leveren aan de beperking van het woningen tekort in het land.

 

Bakkers | Hommen heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld en haar scope verder verruimd. Als ervaren specialist op het gebied van solitaire gebouw conversies zijn we doorgegroeid naar een ontwikkelaar van complete gebiedstransformaties. Transformaties van kantoren naar residentiële gebouwen en value add strategieën voor kantoorgebouwen waren al onze specialiteit. Inmiddels ontwikkelen we ook complete en grootschalige gebiedstransformaties, met meerdere nieuwbouwcomplexen, bijbehorende infrastructuur en inrichting van de omgeving.     

In 2021 worden er verschillende omgevingsvergunningen verwacht, waaronder die van zes residentiele gebouwen gelegen in Brainpark Rotterdam bestaande uit 1200 midden huur appartementen. Verder in groot regio Rotterdam worden er op diverse locaties omgevingsvergunningen verwacht voor circa 800 appartementen. In regio Utrecht zal dit gelden voor drie gebouwen met een totaal van 700 eenheden.             

Bakkers | Hommen bestaat uit een team van vastgoedprofessionals die de kennis, expertise, activa en ervaring hebben om deze transities verder aan, op en door te pakken. Afgelopen jaar is het vaste team uitgebreid met Marco Zajec als director Finance & Control, José Antonio Roodhof als Investment Manager en Veerle Bazelmans als Communications Manager. Daarnaast volgt er in het eerste kwartaal nog een uitbreiding van het team met enkele ervaren specialisten waarmee invulling wordt gegeven aan de verdere groei ambities van Bakkers | Hommen.    

Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.