Share This Post

Nieuwe eigenaar voor één van de ‘’Lee towers’’ in rotterdam


In 2017 zijn twee van de drie voormalige Europoint-torens getransformeerd tot 883 appartementen. Deze iconische torens vormen tot op heden de entree tot het Havengebied van Rotterdam. Begin december is door tB | BHW Projects de Europoint-II toren verkocht aan een nieuwe eigenaar, namelijk Swiss Life Asset Managers.

De torens zijn gelegen aan het Marconiplein, een belangrijk kruispunt waar verschillende wijken samenkomen. De woontorens zijn vernoemd naar de trots van Rotterdam, voormalig havenmedewerker én zanger Lee Towers. In aanwezigheid van de Rotterdamse burgemeester en vele gasten heeft hij twee jaar geleden het gebouw officieel geopend met een muzikaal optreden en werd zijn Walk-of-Fame ster in de lobby van het gebouw onthuld. 

Dankzij de Lee Towers is er meer levendigheid gecreëerd in het Havengebied. Naast dit project zal Bakkers | Hommen ook een bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van M4H waarbij de stad en de haven samen worden gebracht.

Read more

News

Container Paviljoen

Samen met Concrete Culture heeft Bakkers|Hommen haar intrek genomen in het recentelijk gerealiseerde duurzame modulaire “Container Paviljoen” in Eindhoven. Het paviljoen is geplaatst op een eerder door

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.