Share This Post

Bakkers | Hommen officieel partner van dutchsail

Begin volgend jaar vindt de selectie plaats voor de Youth America’s Cup in Nieuw-Zeeland. Dit is dé internationale offshore zeilrace voor team onder de 25 jaar. De Stichting DutchSail maakt de verbinding tussen professioneel zeilen, duurzaamheid, jeugdopleiding, innovatie en overheid. Hier draagt Bakkers | Hommen graag haar steentje aan bij en is officieel partner geworden van DutchSail voor de YAC 2021.


Tijdens deze internationale zeilrace gaan de teams in Nieuw Zeeland met snelheden van 60 km/u over het water foilen. Nederland gaat voor het eerst deelnemen aan de Youth America’s Cup, en wel met 2 teams. 


De selectie van de beste jeugdzeilers wordt gemaakt onder leiding van Pieter-Jan Postma. Een groep van twee mannen en twee vrouwen, met een leeftijd van 18 tot en met 24 jaar, gaan de strijd aan in de wedstrijd. 


In februari 2021 gaat het team de wereld laten zien dat Nederland niet alleen in het Olympisch zeilen al ruim twee jaar het beste zeilland ter wereld is, maar ook offshore aan de top staat. 


Meer lezen? Ga naar https://www.dutchsail.com/


Read more

News

Container Paviljoen

Samen met Concrete Culture heeft Bakkers|Hommen haar intrek genomen in het recentelijk gerealiseerde duurzame modulaire “Container Paviljoen” in Eindhoven. Het paviljoen is geplaatst op een eerder door

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.