Share This Post

Een upgrade voor Winkelcentrum de Esch in Rotterdam

Het in juli 2018 aangekochte winkelcentrum de Esch in Rotterdam (tb|BHW – tB3) heeft afgelopen maand een upgrade gekregen. Dit pand met een karakteristiek exterieur is gelegen naast watertoren de Esch, nét voor het centrum van Rotterdam. Op dit moment zijn onder andere supermarkt de PLUS en BENU Apotheken hier gevestigd. In de toekomst van het gebied de Esch zijn diverse ontwikkelingen te verwachten vanwege de toekomstig aan te leggen oeververbinding tussen de wijk Feijenoord en de Esch. Samen met de winkeliersvereniging, consortium de Esch en de gemeente oriënteren wij ons op herontwikkeling en heroriëntatie van het winkelcentrum naar een mix van wonen, retail en andere wenselijke wijk gebonden voorzieningen.

Er is een logo ontwikkeld voor het winkelcentrum dat ook na de toekomstige transformatie meegenomen zal worden in de huisstijl. Het beeldmerk bestaat uit de herkenbare watertoren. Het logo is ook terug te zien bij de verschillende entrees en de panelen die binnen boven de winkelgevels zijn gemonteerd. Onder deze panelen zijn moderne LED-strips geplaatst die de winkelpaden tot in de latere uren veilig verlichten.

De groene bedrukking is ook terug te vinden aan de binnenkant van de grote ronde sfeerlampen die boven de gangpaden zijn gehangen. De custom made vloerstickers met de juiste looprichting konden ook niet ontbreken.

Tot slot zijn alle winkelgevels opnieuw geschilderd en de stalen balken aan het plafond van een donkere kleur voorzien. Dit sluit nu perfect aan bij de algehele uitstraling van Winkelcentrum de Esch.

Meer info over dit project? Klik hier

Read more

News

Container Paviljoen

Samen met Concrete Culture heeft Bakkers|Hommen haar intrek genomen in het recentelijk gerealiseerde duurzame modulaire “Container Paviljoen” in Eindhoven. Het paviljoen is geplaatst op een eerder door

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.