Share This Post

Omgevingsvergunning voor transformatie in Hoogvliet rotterdam

Bakkers | Hommen heeft in oktober 2020 een kantoorpand aan haar portefeuille toegevoegd, gelegen aan de Middenbaan Noord in Hoogvliet Rotterdam. Dit voormalige bankgebouw staat op de planning getransformeerd te worden naar 18 appartementen in het middenhuursegment. In november 2021 is de omgevingsvergunning voor deze ontwikkeling officieel verleend.


In december zal met het aanvangen van de interne sloop, gestart worden met de transformatie van het pand. In het begin van het nieuwe jaar volgen hierop de bouwwerkzaamheden. De 18 moderne appartementen hebben een oppervlakte variërend van circa 60 tot 75 vierkante meter. De oplevering van dit project staat Q4 2022 gepland.


Het centrum van Hoogvliet is in ontwikkeling tot een aantrekkelijk gebied waar fijn gewinkeld, gewoond en verbleven kan worden. Het college gaf in september 2020 hiervoor het startsein met de Ontwikkelvisie Stadshart Hoogvliet. Hoogvliet is volgens wethouder Bas Kurvers de perfecte optie voor Rotterdammers die graag in een groene omgeving willen wonen met de stad om de hoek. Het bouwen van extra woningen in het sociale- en middensegment is een belangrijk onderdeel van de visie. Bakkers | Hommen draagt middels deze transformatie bij aan deze doelstelling.


Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.