Share This Post

De ‘Architect inspiration day’ gaat dit jaar de grens over naar antwerpen

De ‘Architect inspiration day’ gaat dit jaar de grens over naar Antwerpen.


Donderdag 17 november start de tweede editie van de Architect Inspiration Day 2022, een initiatief dat is opgezet door Bakkers | Hommen en Koelhuis Eindhoven. Het evenement, dat in 2021 van start ging, brengt het ontwikkelteam van Bakkers | Hommen en een groep toonaangevende architecten samen met een vernieuwende blik op stedelijke ontwikkeling. Het evenement neemt hen mee op een inspiratiejacht naar spannende architectuurbestemmingen, inclusief rondleidingen en lezingen die elk jaar door een ander lid van de groep worden georganiseerd, met als doel samenwerking, dialoog en reflectie over architectuur en stedelijke ontwikkeling te bevorderen. 


Architect Inspiration Day is opgezet in de geest van Koelhuis Eindhoven, het ambitieuze herontwikkelingsproject van Bakkers | Hommen en Factorr om een voormalig vrieshuis aan de rand van de stad Eindhoven om te vormen tot een bruisend centrum voor hedendaagse cultuur, nieuwsgierigheid en nieuwe mediakunst. Koelhuis Eindhoven is gebaseerd op een hybride aanpak, inclusiviteit, innovatie, duurzaamheid, talentontwikkeling en een sterk geloof in de rol van kunst, cultuur en technologie in zinvolle en sociaal duurzame stedelijke ontwikkeling. Architect Inspiration Day verzamelt haar deelnemers rond dezelfde waarden en kent de Koelhuis Award toe aan de meest inspirerende architect van het jaar. 


De eerste Architect Inspiration Award werd in 2021 uitgereikt aan het Rotterdamse architectenbureau GroupA, vertegenwoordigd door Adam Visser. De tweede editie van Architect Inspiration Day vindt plaats in Antwerpen en wordt gehost door Bakkers | Hommen. 


Read more

News

Vacature Projectcontroller (m/v) 40 uur per week

Ben jij een gedreven, accurate en zelfstandige projectcontroller met affiniteit voor projectontwikkeling en in staat een stevige sparringpartner te zijn voor verschillende projectmanagers? Dan zijn

Technical Developer

marnix nies

Samen een beter project realiseren door alle disciplines in hun kracht te zetten.