preloder

Bakkers | Hommen Waerdevast

JorishoF

Winkelcentrum De Jorishof ligt in het winkelhart van Ridderkerk. Het is een overdekt winkelcentrum (gebouwd in 1992) met daarboven kantoorruimte en een bibliotheek. In totaal omvat het centrum ca 7.900 m2 verdeeld over 26 units. Het aanbod is divers en omvat naast mode, food ook drogisterij/parfumerieën en een Hema. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de auto, fiets alsmede met het openbaar vervoer. Onder de Jorishof bevindt zich een Q-park parkeergarage.

Ridderkerk.

the Safe

Functie oud : Rabobank Noord-Limburg hoofdkantoor

Functie nieuw : 56 Studenten studio’s en 4 commerciele ruimtes, waaronder Rabobank baliekantoor en pin-ruimte nieuwe stijl.

Duurzaam : Van Label G naar Label B/A

Huurders : Particulier & Rabobank & Commercieel

Vloeroppervlakte :   4000 m2

Status : Verkocht aan institutionele belegger (sharedeal)

Periode : 2016-2017

Locatie : Peperstraat, Venlo

Het wooncomplex The Safe bestaat uit 56 zelfstandige loft woningen, bestemd voor (exchange) studenten, starters en jong werkende, gesitueerd in een voormalig bankgebouw van de Rabobank gelegen aan de Kwietheuvel en Peperstraat in Venlo. Met het centrum onder handbereik, prima openbaar vervoer verbindingen, treinstation op korte loopafstand en winkels direct aan de voordeur van het complex is de locatie zeer geschikt voor studenten, jongeren